Powered by Smartsupp

Udělejte si sladký byznys: Staňte se králem donutů ve vašem městě!

Nabídka spolupráce s LUJZA DONUTERIE 🍩🍩🍩

KDO JSME
Jsme řemeslná výrobna donutů působící na trhu od roku 2020. Naše produkty jsou výsledkem pečlivé práce a vášní pro cukrářské umění. Dbáme na vysokou kvalitu surovin a jedinečný chuťový zážitek. Letos naše výrobna prošla technologickým vývojem a úpravou receptur pro ještě lepší a trvanlivější chuťový zážitek.
V online prostředí jsme nejvíc hrdí na spolupráci s Rohlik cz a aktuálně nabíráme nové partnery pro offline sektor /obchody/kavárny/bistrá,...atd./

🎈CO NABÍZÍME
Hledáme nové obchodní partnery pro prodej našich skvělých donutů. Produkty jsou ideální pro Vás díky své vizuální atraktivitě, oblíbenosti u dětí i dospělých mlsounů, skvělé a vybalancované chuti. 

🍫JAK TO FUNGUJE?

- 📆*Trvanlivost a balení*: Naše donuty mají trvanlivost 6 dnů při skladování v lednici. Jsou hermeticky balené, každý zvlášť, v hezkém obalu, což zajišťuje jejich čerstvost, hygienu a snadnou manipulaci. Každý donut je označen EAN kódem, složením a datem spotřeby, což usnadňuje jejich prodej.

Logistika a podmínky odběru
- 🚗 *Návoz koleček*: Donuty zavážíme jednou týdně s minimálním odběrem 24 kusů.
- 🚚 *Cena dopravy*: Cena dopravy závisí na Vaší lokalitě, pro vybrané lokality nabízíme dopravu zdarma.
- ❄ Chladící zařízení**: V případě větších odběrů jsme schopni zabezpečit chladící zařízení pro skladování a vystavení našich produktů na viditelném místě.

KONTAKT
Pokud máte zájem o spolupráci a chcete nabídnout svým zákazníkům jedinečné řemeslné donuty, neváhejte o sobě dát vědět, přivezeme Vám pár kousků na ochutnávku zdarma, musíte poznat naše produkty jako první!. 

Těšíme se na potenciální partnerství a možnost přinést naše produkty do Vaši lokality.

🌈SORTIMENT
na základě zpětné vazby a oblíbenosti u zákazníků jsme ze všech možných kombinací vybrali TOP 10 nejprodávanějších druhů. 

na-VYUKUTÁLENOU !